.

Seurasaari

Kesällä 2018 liikennöimme vesibussilla Kauppatorilta Seurasaareen. Pääset kokemaan kanssamme Seurasaaren lisäksi myös upean merimatkan Helsingin keskustasta luonnon helmaan.

Seurasaari on Suomen ensimmäinen ulkomuseo joka on toiminut vuodesta 1909. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä aikamatka Suomen historiaan. Seurasaareen on siirretty rakennuksia Suomen kaikista maakunnista tarkoituksena esitellä perinteisiä suomalaisia rakennuksia sekä asumiskulttuuria. 

Reitillä kuljemme Helsingin kaunista rantaviivaa pitkin ja pääsemme ihastelemaan Kaivopuiston kauniita kukkuloita sekä rantakahviloita. Seuraavaksi matkan varrella ohitamme Löylyn sekä Hernesaaren, ja kierrämme Helsingin eteläkärjen. Loppumatkasta jätämme taakse Lauttasaaren ja pääsemme nauttimaan Seurasaaren ulkomuseosta ja vehreästä luonnosta. Tervetuloa kokemaan Seurasaari ja Helsinki myös mereltä päin!

Aikataulu

Kausi 2018 on päättynyt Seurasaaren liikennöinnin osalta. Palvelemme vielä syksyllä tilausristeilyjen merkeissä. Kiitoksia kaikille asiakkaillemme!

Matka Seurasaareen kestää noin 45 minuuttia. Liikennöimme kesällä 2018 päivittäin ma-su. Meille käy sekä käteinen että yleisimmät maksuvälineet. Liput myydään laivassa. 

Pidätämme oikeuden aikataulujen muutoksiin. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla ja Facebookissa.

Hinnasto

Aikuiset

Yksi suunta 12€
Menopaluu 20€

Lapset (0-14v), Opiskelijat
& Eläkeläiset

yksi suunta 6€
Menopaluu 10€

Sijainti

Meidät löytää Kauppatorilta, Kolera-altaan Kauppahallin puoleiselta laiturilta. Laituri on numero 5. 


Seurasaaressa lähdemme laiturilta, joka on lähellä Seurasaariravintolaa..